Veerkracht

Veerkracht

Is de draagkracht in balans met de draaglast?

Veerkracht is het vermogen om na een tegenslag terug te veren en niet bij de pakken te blijven zitten. Mensen die veerkrachtig zijn, hebben de vaardigheid om met moeilijkheden in hun leven om te gaan zonder dat ze erdoor terneergeslagen worden. 

De draagkracht moet echter in balans zijn met de draaglast want als de last sterker is dan je veerkracht, ga je eronderdoor. Gelukkig kun je leren om die balans te vinden en zo veerkrachtiger te worden. Het heeft veel te maken met de mindset die je hebt. Talentontwikkeling, aandachtstraining, zingeving zijn pijlers van waaruit we werken om je te helpen de touwtjes zelf in handen te nemen om meer veerkracht te ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd in zo'n individuele coaching of  training of wil je daarover een workshop organiseren, neem dan contact met me op.

Pas als je je talenten kent en weet wat je sterktes zijn en welke eigenschappen minder ontwikkeld zijn, kun je verantwoordelijkheid voor jezelf opnemen. Dan weet je waar je energie van krijgt, maar ook waar je hulp van anderen kunt gebruiken. In deze workshop gaan we op zoek naar jouw talenten.

 

Ontdek meer

In onze hectische maatschappij waar we ogenschijnlijk voortdurend verbonden zijn met elkaar via allerhande media, vergeten we soms de connectie met onszelf en de echte verbinding met onze medemens. In deze workshop richten we de aandacht op dit moment en leer je om bewuster te reageren op alles wat het leven aandient.

 

Ontdek meer

Welke waarden zijn jouw drijfveren waarom je iets doet? Waarvoor sta jij? Vanuit welke levensvisie vertrek je? Daarbij stilstaan, is belangrijk om te begrijpen waarom je bepaalde dingen denkt en doet. In deze workshop gaan we op zoek naar de waarden waarvoor jij staat, wat maakt jou de stuurman van je eigen leven?


Ontdek meer

" Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen" Jon Kabat - Zinn

Contacteer ons